Beveiliging vacature

werken in de beveiliging

beveiliging vacature

New Workers Recruitment biedt vele mogelijkheden voor iedereen met zowel interesse als ervaring in de beveiliging en daarnaast graag wil werken in de beveiliging. Door de diverse samenwerkingen met partners en de ervaren pool aan medewerkers die wij tot op heden hebben, hebben wij vele opdrachten in deze branche en is de vraag naar beveiligers vanuit New Workers Recruitment erg groot. Kijk nu snel bij onze vacatures en wie weet staat jouw ideale beveiliging vacature er wel tussen!

beveiliging voor eenmalige klussen

Vacature beveiliging: Freelancers

Bij New Workers Recruitment hebben we jarenlange ervaring en hebben we samenwerkingen met diverse freelancers op het gebied van beveiliging. Om deze reden hebben wij vele vacatures beveiliging en bieden wij diverse mogelijkheden voor freelancers. Als freelancer kun je namelijk ook gemakkelijk aan de slag bij eenmalige opdrachten van evenementen zoals festivals, concerten, sportevenementen, beurzen en zakelijke congressen. Voor iedere freelancer is er vaak dan ook wel een beveiliging vacature die bij hem of haar past.

voor vast of tijdelijk personeel

Beveiliging vacature loondienst

Naast onze samenwerkingen met freelancers, bieden wij ook vele mogelijkheden wat betreft functies in loondienst. Wij ondersteunen diverse werkgevers in hun werving & selectieproces, waarmee we de juiste New Worker aan de juiste werkgever koppelen. Het doel is hierbij dat je in loondienst komt bij het bedrijf waar jij een match mee bent. Hierbij maken wij ook het onderscheid tussen zowel vaste als tijdelijke dienstverbanden en oproepkrachten. Op deze manier is er voor ieder een geschikte beveiliging vacature en kun jij bijvoorbeeld gemakkelijker aan de slag op een vaste locatie dan dat een freelancer dat kan.

Op zoek naar personeel?

Op zoek naar personeel in de beveiliging? Neem dan snel contact met ons op!

Op zoek naar een baan of klus?

Wil jij graag werken in de beveiliging? Wij hebben diverse beveiliging vacatures voor zowel vaste locaties als wisselende klussen in de beveiliging. Check snel onze vacatures of laat je CV achter bij ons!