Evenementen vacatures

festivals, beurzen, concerten en meer

evenementen vacatures

New Workers Recruitment heeft naast de mogelijkheden bij werkgevers op vaste locaties, ook diverse evenementen vacatures beschikbaar. Denk hierbij aan festivals, zakelijke congressen, concerten, sportevenementen, beurzen en meer. Ook bij evenementen vacatures maken wij opnieuw onderscheid tussen de drie verschillende sectoren waar wij ons op richten: Beveiliging, Hospitality en Horeca.

De evenementen vacatures die wij bij New Workers Recruitment aanbieden, zijn beschikbaar voor verschillende dienstverbanden. Afhankelijk van de vacature, kun je via New Workers Recruitment dan ook aan de slag als fulltimer, parttimer of oproepkracht, maar ook als freelancer. Check snel onze vacature pagina!

Beveiliging

Evenementen vacatures Beveiliging

Zonder beveiliging geen evenement en dat laat meteen zien hoe cruciaal de rol van de beveiliger is. Hoewel het beroep op zichzelf al afwisselend genoeg kan zijn, maak je dit voor jezelf nog dynamischer door te gaan werken op evenementen. Ieder evenement is namelijk anders en zo heb je iedere keer weer een andere werkomgeving, een ander publiek en een andere sfeer waardoor geen enkele dag hetzelfde is.

Hospitality

Evenementen vacatures Hospitality

Elk evenement omvat een flink takenpakket aan hospitality zaken en de wereldwijde pandemie COVID-19 heeft dit takenpakket alleen nog maar vergroot. Van CoronaCheck QR-code scanner tot garderobemedewerker en van gastvrouw tot promotiemedewerker. Als hospitality medewerker sta je direct in contact met de bezoeker, ben je het visitekaartje van de organisatie en draag je bij aan de stroomlijning van het gehele evenement.

Horeca

Evenementen vacatures Horeca

Horeca is een zeer breed begrip en werken op evenementen kun je zien als een aparte subgroep binnen deze sector. Daar waar je in een restaurant altijd de vaste basisfuncties hebt, kunnen deze bij de verschillende evenementen vacatures enorm variëren, afhankelijk van het soort evenement. Bij concerten en festivals word je meegenomen in de feestelijke sfeer die er hangt, terwijl je bij een zakelijk evenement wat formeler op de achtergrond blijft. Het resultaat? Afwisselend werk wat je keer op keer kan blijven verrassen!

Op zoek naar personeel voor jouw evenement?

Op zoek naar personeel voor bij je evenement? Neem dan snel contact met ons op!

wil jij werken op evenementen?

Het voordeel van werken op evenementen is dat je sfeer kunt proeven van evenementen die je zelf wellicht ook leuk vindt, en tegelijkertijd kunt werken. Daarbij ontmoet je veel verschillende mensen door te werken op evenementen en kun je veel ervaring opdoen met de gevarieerde werkzaamheden.