werken op festivals

horeca, hospitality en beveiliging

Werken op festivals

Het is 13:00 uur, de zon schijnt, de soundcheck is gedaan en de poorten gaan zo open. De bar is op orde, de beveiligers staan in positie en het promotieteam staat klaar om de festivalgangers te ontvangen. De organisatie van een festival vereist grootse voorbereidingen en een leger aan medewerkers om de dag tot een succes te maken en hier kun jíj deel van uitmaken. New Workers Recruitment biedt namelijk ook de mogelijkheid om te werken op festivals doordat wij binnen de festivalindustrie zowel werkgevers als werknemers samenbrengen.

Horeca en hospitality

Waarom jij wilt werken op festivals: Horeca en hospitality

Ben je sociaal? Houd je van een feestje? Vind je het niet erg om hard te werken? En deins je niet terug van een beetje hectiek op de werkvloer? Dan is werken op festivals misschien wel iets voor jou! Als hospitality- of horecamedewerker op een festival is het belangrijk dat je de festivalgangers hartelijk ontvangt in het gebied van jouw werkzaamheden en dat je mee kunt gaan in de sfeer die er op het terrein hangt.

De functies binnen de horeca of hospitality op festivals kunnen variëren van medewerker kaartcontrole en kluisjes tot barmedewerker, toiletdame en promotiemedewerker.

Beveiliging

Waarom jij wilt werken op festivals: Beveiliging

Houd je van een uitdaging en houd jij je hoofd koel in de drukte? Kijk dan snel naar de mogelijkheden om te werken op festivals. Als beveiliger ben je hard nodig om de veiligheid te waarborgen en dit begint al bij het moment van binnenkomst van de bezoekers. Op een festival kun je als beveiliger namelijk op verschillende posities ingezet worden, denk bijvoorbeeld aan het toezicht houden op het publiek, maar ook aan de tassencontrole bij de ingang en de bewaking van het backstageterrein.

Personeel voor jouw festival?

Op zoek naar personeel voor bij jouw festival? Neem dan snel contact met ons op!

Ben jij onze new worker?

Wil jij werken op festivals? Wij hebben zowel opdrachten voor freelancers als mogelijkheden wat betreft medewerkers in loondienst (fulltime, parttime, oproepkrachten) in de beveiliging, horeca en hospitality. Check snel onze vacatures!