Werving en selectie

New workers recruitment

Werving en selectie

New Workers Recruitment is hét recruitmentbureau die zich richt op zowel richt op freelancers als op  functies in loondienst. In het laatste geval ondersteunen wij jullie als bedrijf in het proces van werving en selectie en nemen wij alles hiervan uit handen! Dit doen wij voor alle sectoren waarin wij actief zijn, oftewel: Beveiliging, Horeca, Hospitality en de Evenementenindustrie.

alles wat je wilt weten

Werving en selectie: Wat is het?

Het proces van werving en selectie is natuurlijk kortgezegd het recruitmentproces wat jullie hanteren bij het werven van nieuwe medewerkers. Hierbij is het belangrijk dat er in kaart gebracht wordt wie jullie aan willen trekken voor de vacatures, hoe jullie deze mensen gaan bereiken en op basis van welke vereisten jullie deze personen gaan selecteren voor de functie.

Door New Workers Recruitment in te schakelen, kunnen jullie veel tijd en moeite besparen door het werven van personeel aan ons over te laten. Deze tijd kan dan weer gestoken worden in de alledaagse bedrijfsvoering en het opleiden van nieuwe werknemers. Als New Worker zal de werknemer namelijk gewoon bij jou in dienst treden! Wij van New Workers Recruitment dienen enkel als tussenpersoon en werken dan ook niet met uitzendkrachten. Zo behoud je de kennis binnen het bedrijf, hoef je niet keer op keer de werkwijze opnieuw uit te leggen en kun je het dienstverband volledig naar eigen wens invullen!

voor fulltime, parttime of tijdelijk personeel

Werving en selectie voor diverse dienstverbanden

Het proces van werving en selectie heeft als doel om medewerkers aan te stellen voor bepaalde functies in een bedrijf. Dit kan voor verschillende type dienstverbanden zijn, zowel vaste als tijdelijke dienstverbanden. Hiermee kom je uit op diverse fulltime en parttime banen, maar ook functies voor oproepkrachten. Voor elk van deze types bieden wij ondersteuning en zo vinden wij voor ieder dienstverband een geschikte kandidaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie?​

Zijn jullie op zoek naar extra handen bij het werven van personeel? Neem dan snel contact met ons op! Zo kunnen we samen bekijken wat voor jullie relevant is!

Op zoek naar werk?

Ben je benieuwd of je een match bent met één van de bedrijven waar wij de werving & selectie voor uitvoeren? Laat je CV achter of neem zelf een kijkje bij onze vacatures!